Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

2-0 start: Justin Fields nog altijd starter in Pittsburgh

De blessure van Russell Wilson gaf Fields een tweede kans om de startende positie te winnen. Na de 18-10 overwinning tegen de Atlanta Falcons en de 13-6 overwinning op de Denver Broncos is het hoge woord eruit. Mike Tomlin gaat ook in de derde competitieronde met zijn ‘hot hand’ op de quarterback positie.

In de wandelgangen wordt de blessure van Russell Wilson als de voornaamste reden genoemd. Wilson zou nog altijd niet hersteld zijn van de blessure. Daarom start Fields voor de derde week op rij.

Vorig seizoen startte Mason Rudolph de play-off wedstrijd tegen de Bills. Dit terwijl starter Kenny Pickett weer fit was. Rudolph won de laatste drie wedstrijden van het seizoen en hielp de Steelers naar de play-offs. Mike Tomlin koos er toen voor Rudolph te vertrouwen en hem de kans te geven in de play-offs.

‘Ik praat niet over hypothetische situaties. We maken beslissingen over geblesseerde spelers als ze weer fit zijn’, zei Tomlin. Fields speelde tegen de Falcons en de Broncos efficiënt. 30 van de 43 passes kwamen aan voor 273 yards. Tegen de Broncos wist Fields zelfs voor het eerst de endzone te bereiken. Hij gooide tot op heden geen onderscheppingen en liep ook nog eens voor 84 yards. De Pittsburgh Steelers zijn, niet geheel onbelangrijk, nog ongeslagen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *