Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Christian McCaffrey blessure erger dan gedacht, mist ook wedstrijd tegen Vikings

De blessure van Christian McCaffrey is erger dan eerst gedacht. Nadat eerst werd aangenomen dat hij misschien zelfs de opener tegen de Jets kon spelen, mist hij nu de wedstrijd tegen de Vikings en misschien wel meer.

Volgens Kyle Shanahan had Christian McCaffrey donderdag de pijnlijkste dag sinds het blesseren van zijn kuit. Verrassend, omdat de meeste mensen aannamen dat McCaffrey maandagavond in de opener gewoon zijn opwachting zou maken. Shanahan zei later dat de 49ers overwegen om McCaffrey op Injured Reserve te zetten. Hierdoor mist hij minstens vier wedstrijden.

De 49ers miste hun ster running back niet tegen de Jets. Jordan Mason verving McCaffrey en rende voor 147 yards. Mason vervangt McCaffrey ook tegen de Vikings, die de Giants’ aanval tot zes punten wisten te houden.

De 49ers hebben dit seizoen alle ogen gericht op het winnen van de Super Bowl. Hun volgende vier wedstrijden zijn tegen de Vikings, Rams, Patriots en Cardinals, een relatief makkelijk schema. Met de focus op fitheid laat in het seizoen, spelen de 49ers het veilig met de blessure van McCaffrey. Ze denken ook zonder McCaffrey goed te kunnen beginnen aan het seizoen, zeker nu Brandon Aiyuk en Trent Williams terug zijn. Backup Jordan Mason liep in de openingswedstrijd verrassend 149 yards.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *