Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tua op Injured Reserve, mist minstens vier weken

De Dolphins hebben besloten Tua Tagovailoa op de injured reserve lijst te zetten. Dit betekent dat ze tot ze Tagovailoa weer activeren een extra plek hebben op hun team. Tua mist hierdoor minsten vier weken

Iedereen heeft inmiddels de beelden gezien van Tua Tagovailoa zijn concussion. Tua rende voor een first down en ging met hoofd voor, naar de lijn. Tagovailoa werd hard getackeld door Demar Hamlin en kreeg daardoor voor de derde keer in zijn carrière de blessure. 

De Dolphins hebben inmiddels Tua op de Injured Reserve lijst gezet. Hij mist hierdoor minstens vier wedstrijden. Tua mag hierdoor voor vier weken niet spelen. De Dolphins hebben geluk dat zij in week 6 geen wedstrijd hebben, waardoor Tua, in het best mogelijke geval, wedstrijden tegen de Seahawks, Titans en Patriots mist. 

De Dolphins hebben vanwege de blessure Tyler Huntley, voormalig van de Ravens, gecontracteerd. Huntley kan minuten maken, maar Skylar Thompson, die in 2022 de play-off wedstrijd tegen de Bills startte, speelt waarschijnlijk tegen Seahawks. Tua heeft al aangekondigd dat hij weer gaat spelen, maar dat hij wanneer laat leiden door medische experts om zich heen. De Dolphins willen overleven zonder Tua en het schema bied kansen. De Titans en Patriots zijn teams die absoluut te verslaan zijn met het talent van de Titans, zelfs als Tyler Huntley of Skylar Thompson als quarterback.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voortbestaan BNL in gevaar

Er komt naar alle waarschijnlijkheid geen vierde seizoen van de BNL. Volgens oprichter Rene Barens is de prik eraf, nu mede-initiatiefnemer Limburg Shotguns uit de

Lees verder »