Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Daniel Jones negeert kritiek van buitenaf 

Geen quarterback staat onder druk in 2024 zoals Daniel Jones. De quarterback komt af van een blessure en zijn team flirtte de hele draft met Drake Maye. Na het slechte begin van Jones afgelopen zondag tegen de Vikings is de kritiek toegenomen. Jones moet beter spelen om zijn plek te behouden, ook omdat de Giants na dit seizoen zonder kosten van zijn grote contract af kunnen komen.

Vorige week speelde Daniel Jones een slechte wedstrijd tegen de Vikings. Slechts de helft van zijn passes bereikte zijn doelwit, ook gooide hij twee intercepties. De Giants gingen er tragisch vanaf met 28-6. Na de wedstrijd was er wederom veel kritiek voor quarterback Daniel Jones. De Giants keken afgelopen lente aandachtig naar quarterback Drake Maye, ze maakten een groot bod voor Maye, maar de Patriots hielden hun poot stijf en selecteerden Maye zelf.

Veel media zeggen dat de Giants zo snel mogelijk van Jones af moeten. Jones zelf probeert het geluid te negeren. ‘Mijn enige zorg is de mensen in het gebouw. Ik heb hulp van goede coaches en teamgenoten, we kunnen succes hebben. Wat andere mensen zeggen maakt mij niet uit, hun observaties betekenen niets voor mij’, zei Jones. Jones ging daarna in op waar zijn focus ligt: ‘Ik speel om (wedstrijden) te winnen. Ik wil dit team leiden, punten scoren en winnen. Dat is mijn focus, ik weet dat ik dat kan doen, ik moet het doen.’

Volgende week spelen de Giants tegen de Washington Commanders. De Commanders kregen afgelopen weekend 37 punten om de oren van de Tampa Bay Buccaneers; een stuk makkelijker dan de door Brian Flores geleide Vikings defensie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *