Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jordan Love raakt geblesseerd in de laatste seconden, Pack verliest 34-29

Packers QB Jordan Love raakte vrijdagavond geblesseerd in de 34-29 nederlaag tegen de Philadelphia Eagles in het Braziliaanse Sao Paulo. Love werd onder druk gezet en Eagles DT Jalen Carter rolde over Love zijn been. Het zag eruit alsof zijn knie op een onnatuurlijke manier bewoog. Malik Willis maakte de wedstrijd af voor de Packers

De Packers leken vrijdagavond in een niet te winnen situatie met enkele seconden over en bijna 50 yards weg van de endzone. Love wilde een Hail Mary gooien, maar vanwege de druk van de Eagles verdediging twijfelde hij. Dankzij druk van Jalen Carter ‘popte’ zijn knie, vergelijkbaar met de blessure van Aaron Rodgers vorig seizoen in week 1. 

Vanwege de blessure van Love kwam Malik WIllis in de wedstrijd. Willis werd vlak voor het seizoen binnengehaald in een trade, om als back-up van Love te fungeren. Willis, 25, zit in zijn derde NFL seizoen. Hij werd geselecteerd door de Titans, die veel hoop hadden voor Willis, maar na twee seizoenen was hij geen onderdeel van het plan. De Packers zijn nu onverwachts afhankelijk van Malik Willis. Een seizoen met zulke hoge verwachtingen had niet slechter kunnen beginnen.

De nederlaag van de Packers tegen de Eagles kwam mede tot stand door goed voetenwerk van Saquon Barkley. De running back, afgelopen seizoen overgekomen van de New York Giants, scoorde drie touchdowns.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *