Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Damar Hamlin start zondag voor het eerst sinds zijn hartstilstand

Damar Hamlin start aanstaande zondag voor het eerst sinds 2022. Nadat Hamlin op het veld een hartstilstand had, speelde Hamlin weinig. Hamlin heeft nu weer een basisplek in de defensie van de Bills, zo kondigde Sean McDermott aan.

Iedere NFL-fan die de maandagavond wedstrijd Bills-Bengals keek weet nog waar zij waren toen Damar Hamlin zijn hart stilstond tijdens wat eruit zag als een gewone tackle. Hamlin startte in zijn tweede seizoen dertien wedstrijden en had zijn plek in de verdediging van Sean McDermott verdiend. ‘Wat kan deze jongeman niet doen? Het is een ding als je terugkomt van een gescheurde kruisband of een gebroken bot. Het is heel anders als je terugkomt van wat hij heeft doorgemaakt. Laat staan dat je dan terugkomt en op een NFL niveau kan spelen.

Hamlin speelde vorig seizoen in vijf wedstrijden, voornamelijk op special teams. Na het vertrek van Jordan Poyer en Micah Hyde was er een open strijd voor de startende safety-posities. Hamlin wist McDermott te overtuigen van zijn kunnen en start zondag naast Taylor Rapp tegen de Cardinals.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *