Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

CeeDee lamb tekent nieuw vierjarig, 136 miljoen dollar contract

Na bijna acht maanden vol rumoer over een nieuw contract heeft Ceedee Lamb eindelijk zijn zin. Hij heeft een nieuw lucratief contract. Lamb tekent voor vier seizoenen. Het op een na grootste niet-quarterback contract in NFL geschiedenis.

CeeDee Lamb heeft na een lange onderhandeling zijn nieuwe contract binnen. Hij tekende in Dallas voor 136 miljoen dollar, over vier seizoenen. De Cowboys en Lamb hadden lastige onderhandelingen, waarin beide kanten vaak van zichzelf lieten horen, maar uiteindelijk zijn ze er toch uit gekomen.

Het contract van Lamb is verdiend. Lamb was vorig seizoen misschien wel de beste receiver in de NFL. Hij leidde de NFL met 135 recepties, had 1749 receiving yards en twaalf touchdowns. Lamb is pas 25 en is pas aan het begin van zijn piek.

Het nieuwe contract van Lamb komt minder dan 24 uur nadat Cowboys’ General Manager en eigenaar Jerry Jones duidelijke taal sprak over zijn positie. ‘Ik heb ontzettend veel vertrouwen dat als er iemand is die dit gedaan kan krijgen dat ik dat ben. Er is niemand anders die hier binnen kan komen en alle contracten kan doen… en een betere General Manager kan zijn dan ik’, zei Jones tegen Cowboys volger Clarence Hill. Jones probeert direct zijn gelijk te halen.

Het nieuwe contract van Lamb kan helpen met de structuur van een nieuw contract voor andere receivers. Brandon Aiyuk en Ja’Marr Chase zijn allebei nog op zoek naar nieuwe contracten. Nu de eerste domino gevallen is, kan de rest snel gebeuren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *