Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ja’Marr Chase terug op trainingsveld, receiver nog steeds niet blij met contractsituatie

Voor het eerst deze zomer was Ja’Marr Chase te zien op het trainingsveld. Chase wil een nieuw contract, maar heeft nog geen akkoord weten te bereiken met de Bengals, die een gierige reputatie hebben rondom de NFL.

De markt voor de receivers in de NFL ligt al enkele maanden stil. Ja’Marr Chase, Ceedee Lamb en Brandon Aiyuk willen alle drie nieuwe contracten, maar hebben hun naam nog niet getekend op een nieuw contract. Alle drie zijn ze wel veel te zien in de media. Via verschillende media wordt er veel verslag gedaan over de situatie, maar het heeft nog niet geholpen.

Chase heeft in zijn eerste 45 NFL wedstrijden een goede reputatie verdiend. De receiver had in al zijn drie NFL seizoenen minstens 1000 receiving yards. Vorig seizoen was Chase, ondanks een blessure van Joe Burrow, goed voor 100 recepties, 1216 receiving yards en zeven touchdowns. 

Dat Chase terugkeert op het trainingsveld betekent naar alle waarschijnlijkheid dat een resolutie dichtbij is. Beide kampen hebben in ieder geval duidelijkheid, anders was Chase nog langer afwezig geweest. Chase is een fantastische speler voor de Bengals, die dit jaar alles op alles willen zetten voor de ‘Lombardi Trofee’.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *