Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Juju Smith-Schuster keert terug naar de Chiefs

Juju Smith-Schuster is terug in Kansas City. Nadat hij eerder deze zomer werd verlost van zijn diensten door de Patriots, keert Smith-Schuster terug naar de plek waar hij een Super Bowl won in 2022.

In 2022 was Juju Smith-Schuster de beste receiver van de Chiefs. Op Travis Kelce na, leidde hij de Chiefs in recepties (78) en receiving yards (933). Smith-Schuster was ook in de Super Bowl belangrijk. Met zeven recepties voor 53 yards hielp hij de Chiefs op weg naar hun tweede ring. De Chiefs gaan dit jaar voor historie, een ’three peat’, drie kampioenschappen op rij. Smith-Schuster zijn relatie en vertrouwen met Patrick Mahomes kan de Chiefs helpen onderweg naar nog een kampioenschap.

De Patriots waren na één seizoen klaar met Smith-Schuster. De Patriots wilden een jonge weg inslaan met receivers recentelijk geselecteerd: Tyquan Thornton, Demario Douglas, Javon Baker en Ja’Lynn Polk. Smith-Schuster paste hier niet bij, maar zijn spel in 2023 maakte de beslissing heel makkelijk. Smith-Schuster speelde elf wedstrijden en had daarin 29 recepties en 260 receiving yards. 

Smith-Schuster had in 2023 veel last van zijn knie. Vlak voor 2023 begon werd gezegd dat zijn knie ‘ieder moment kon exploderen’. Smith-Schuster liet zijn knie repareren met een operatie voor het 2023 seizoen, maar zijn knie is nooit helemaal genezen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *