Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brandon Aiyuk vraagt voor trade

Na maandenlange geruchten over zijn toekomst heeft Brandon Aiyuk vandaag officieel voor een trade gevraagd. De San Francisco 49ers hebben de afgelopen maanden geen contract geboden aan Aiyuk. Aiyuk trok na lang wachten op een contract zelf een conclusie en vraagt daarom voor een trade.

Brandon Aiyuk had vorig seizoen een goed seizoen voor de 49ers. De 26-jarige receiver had 75 recepties voor 1342 yards en zeven touchdowns. Ondanks zijn goede spel, lijkt het erop dat de 49ers hem geen nieuw contract gaan geven. De 49ers hebben al grote contracten gegeven aan Nick Bosa, Fred Warner, Deebo Samuel en George Kittle in de afgelopen paar seizoenen. Het contract van quarterback Brock Purdy loopt na volgend seizoen af. Een nieuw contract voor Purdy brengt hoge kosten met zich mee. Daarom lijkt het erop dat San Francisco afziet van een groot contract voor Aiyuk.

Interesse voor Aiyuk lijkt aanwezig te zijn. Veel teams hebben de ruimte voor het contract van Aiyuk. De Commanders en Patriots willen Aiyuk hebben om hun nieuwe rookie quarterbacks te helpen. Beide teams waren ook al geïnteresseerd in Aiyuk rondom de draft. Aiyuk verwacht een groot contract. In de afgelopen paar maanden hebben veel receivers grote contracten getekend met een waarde van ongeveer 30 miljoen per jaar. Het is nog maar de vraag of teams bereid zijn hetzelfde te geven aan Aiyuk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *