Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jamal Adams tekent eenjarig contract bij de Tennessee Titans

Na vier seizoenen bij de Seahawks tekent safety Jamal Adams voor één seizoen in Tennessee. Adams was drie keer een all-pro maar miste veel tijd door blessures de afgelopen paar jaar. Adams is een van vele nieuwkomers bij de Titans dit seizoen.

Na veel goede spelers waaronder Calvin Ridley, Tyler Boyd, Tony Pollard en L’Jarius Sneed binnen te halen, hebben de Titans nu ook Safety Jamal Adams aangetrokken. De Titans werken aan een team neerzetten dat competitief kan zijn in de AFC.

Adams tekent slechts voor één jaar. Andere media noemen het een ‘prove it deal’, Adams moet bewijzen nog de kwaliteiten te hebben die hem ook een all-pro speler maakte. Adams kampt al zijn hele carrière met blessures. Na zijn eerste twee seizoenen speelde hij nooit meer een vol seizoen. In de afgelopen twee seizoenen speelde hij in totaal tien wedstrijden. 

Adams werd gedraft door de Jets, na drie goede seizoenen in een grote trade naar Seattle. De Seahawks gaven veel, waaronder twee eerste ronde selecties, op voor Adams. Ondanks een goed eerste seizoen kon hij nooit de hoge verwachtingen waarmaken. Mede dankzij de blessures zijn de Jets de winnaar van de trade. De Jets gebruikte een van deze selecties om ster receiver Garrett Wilson te selecteren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *